Avem peste 10 ani de experiență!

Avem peste 10 ani experiență
în soluții pentru acoperișuri.

Sofiland Consult SRL este o companie infiintata in 2011, cu capital integral privat, ce are ca obiect de activitate distributia si montarea sistemelor de acoperis (tigla metalica, tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, tigla ceramica, tegola), a ferestrelor de mansarda, tuneluri de lumina, usi de garaj, accesorii necesare executarii unui acoperis perfect etc.

Profesionalismul cu care ne facem treba este si recomandarea celor mai importanti jucatori de pe piata de acoperisuri din Romania, acestia fiind si partenerii de baza ai companiei: Coilprofil, Vikingprofil, Budmat, Gerard Roofs, Delta Membrane, Tegola, Aqua Systems, Fakro, Velux, Wayne Dalton.

Seriozitatea si promptitudinea de care am dat dovada in onorarea comenzilor, precum si calitatea produselor si a serviciilor oferite ne-au asezat pe un segment de piata dedicat cunoscatorilor si profesionistilor. Sofiland Consult SRL are o echipa tanara si motivata de profesionisti, care este gata sa raspunda oricand provocarilor venite din partea clientilor

Am adoptat genul de cultura organizationala bazata pe rezultate. Incercam sa facem lucrurile cat mai bine si ne valorizam angajatii pe care ii incurajam sa isi fixeze si sa-si atinga propriile obiective. Acestia isi propun obiective provocatoare dar realiste, stabilesc planuri pentru a le atinge si le urmaresc cu entuziasm. Toate aceastea ne ajuta sa avem o orientare sanatoasa a activitatii angajatilor, sa fim mai eficace si mai ales sa avem clienti bine serviti.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Alege soluții personalizate

Cere ofertă