Avem peste 10 ani de experiență!

Sistem pluvial
Bilka

Sistemul pluvial numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, aşa cum ȋi spune şi numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

Materia Prima:

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu 35 microni pe fiecare parte a materialului. Stratul de vopsea conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecărui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp și singura operație de întreținere pe care o necesită este redusă la simpla curățare de murdărie a jgheaburilor.

 
ParametruValoareNormă
UtilizareExterior
Grosimea suprafeței 35 µm/35 µm ISO 2808
Toleranța grosimii suprafeței 6 µm EN 10 169-1
Luciu 40EN 13523-2
Raza interioară minimă de îndoire 0.5 x t EN 13523-7
Temperatura minimă de formare – 15 °C
Rezistență la zgârieturi 30N EN 13523-5
Rezistență la pete foarte bună
Temperatura maximă de lucru + 100 °C
Categoria UV RUV3 prEN 10169-2
Categoria de rezistență la corodare RC5prEN 10169-2
Strat de zinc 275g/mp

Sistemul Pluvial BILKA este disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și totodată accesibil în 12 variante coloristice, dar și în varianta ALUZINC, cu garanție de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile și variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinații individuale care să fie cât mai potrivite și să se asorteze culorii acoperișului.

 

Sistem pluvial – RAL 8017 – Maro

Sistemul pluvial BILKA este compus din elemente care se îmbină perfect pentru a nu permite apei pluviale să se prelingă pe pereții casei. Fiecare element are un rol important motiv pentru care vă recomandăm să verificați că sistemul pluvial, pe care îl achiziționați sau pe care l-ați montat deja, cuprinde toate elementele ilustrate în imaginea de mai jos.

1. Jgheab
2. Burlan
3. Colțar Interior
4. Colțar Exterior
5. Element Îmbinare Jgheab
6. Capac Jgheab
7. Cârlig Jgheab 210
8. Cârlig Răsucit
9. Cârlig Jgheab 160
10. Cârlig Combi
11. Bridă Jgheab
12. Racord Jgheab-Burlan
13. Cot 60°
14. Prelungitor Intermediar
15. Colier Burlan
16. Cot Evacuare
17. Pâlnie
18. Ramificație Burlan

Alege soluții personalizate

Cere ofertă