Avem peste 10 ani de experiență!

Sistem pluvial
Zambelli

De peste 35 de ani, numele Zambelli a fost sinonimul soluțiilor de calitate superioară de drenare a acoperișurilor, realizate în Germania. De la producția coturilor de scurgere, am evoluat devenind specialiști în drenarea acoperișurilor folosind prin intermediul tuturor metalelor de construcție. În prezent, suntem cel mai important producător de soluții de drenare pentru acoperișuri din Europa cu 18.000 mp de spații de producție și depozitare în șase locații diferite.

Sistemul galvanizat

Sistemul Zambelli convinge prin maxima durabilitate si o inalta protectie impotriva coroziunii. Inovarea: Gama completa de accesorii este produsa din acelasi material de baza fie ca vorbim the otel galvanizat sau noua protectie de vopsea ”robust”

Sistemul Galvanizat face totul mai simplu:

O diferenta vizibila!

Otelul galvanizat si-a dovedit protectia durabila la coroziune si rezistenta maxima in sectorul prelucrarilor foilor de tabla. Un sistem de drenaj produs din otel galvanizat absoarbe vantul puternic si incarcarile de zapada. Mai departe, expansiunea pe lungime este mai mica in comparatie cu sistemele produse din zinc, cupru, etc.

Acoperirea cu vopsea tip „robust”

Sistemul nostru este acum valabil in robust – noua noastra acoperire de vopsea. Numele isi tine promisiunea. Suprafata inovativa, structurala si in special dura asigura produsele de drenaj Zambelli ca sunt anti zgarieturi si anti decolorare. Astfel, intregul sistem va avea o nuanta uniforma si stralucire.

Noua acoperire cu vopsea tip ”robust” convinge datorita proprietatilor excelente:

Rezistenta la zgarieturi > 30N conform EN13523-12:2004
Rezistenta UV RUV4 conform EN10169-2

Structura acoperiri cu vopsea tip ''ROBUST''

Accesorii pentru drenarea acoperișului

De peste 35 de ani, numele Zambelli a fost sinonimul accesoriilor de calitate superioară de drenare a acoperișurilor, ușor de montat. Accesoriile Zambelli de drenare a acoperișurilor ies în evidență datorită funcționalității, longevității și aspectului lor cu o formă perfectă. Realizate în cele mai moderne facilități de producție, toate componentele individuale se montează în doar câțiva pași ușori. Se utilizează exclusiv materiale selectate special și examinate corespunzător. Astfel, veți beneficia doar de produse standardizate, realizate conform celor mai înalte standarde de calitate, de producători de renume din Germania.

Alege soluții personalizate

Cere ofertă