Avem peste 10 ani de experiență!

Țigla Metalică acoperită cu
piatră naturală Decra

Este un acoperiș modern, a cărui învelitoare este realizată din țigle metalice produse în fabrica Decra. Diferențele substanțiale față de învelitori similare: acoperire cu rocă vulcanică, oțel cu conținut scăzut de carbon, protecție superioară la coroziune și design ireproțabil.

Profilul Decra® Classic este conceput pentru a obține aspectul de acoperiș tradițional din argilă, păstrând calitățile și eliminând dezavantajele acestui tip de acoperiș.

Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul României.

Designul panourilor a fost conceput pentru a realiza o fixare solidă și o interconectare etanșă, calităti care determină o excelentă durabilitate a acoperișului, protecție și rezistență la condiții meteorologice extreme.

Lungime modul1.335 mm
Lățime modul415 mm
Panta minimă12° (21 %)
Acoperire modul0.463 m²
Greutate modul3,10 kg
Lungime acoperire1.260 mm
Lățime acoperire368 mm
Panta maximă90°
Module /m²2,16
Greutate /suprafață6,70 kg/m²

Alege soluții personalizate

Cere ofertă